Prodat Domek, Puerto Cortes, Cortes, Honduras, Marejada

Prodat - Cod. 27957

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 229.94 m²
  • Pocet pokoju: 4 Bedrooms
  • Podlazí: 2 story

Soukromý, prostorný objekt k prodeji na Karibiku. $ 225.000 (dohodou)

V blízkosti pobřežního komplexu Hotel Costa Azul Marejada a na krátkou procházku do karibských pláží s bílým pískem.

Patrový, 2475 sq ft dům (230 m2) dokončena v roce 2010. Celkem 4 ložnice a 3 plných lázní. Postavený z cihel s atraktivní protiskluzovým dlažby v celém textu. V prvním patře se skládá ložnice pro hosty nebo čtvrtiny služebnou, plná vana s úložným prostorem a sprchovým koutem, velká kachlová kryté terase, vinárny a velké prádelny oblasti. Druhé patro tvoří otevřený obývací pokoj / jídelna, kuchyň s barovým pultem, 3 ložnice, včetně vlastní ložnice a vše s velkými dřevěnými skříně, druhá plná vana a kachlová krytá terasa / balkon. Custom tvrdého dveře, skříně a skříně. Pevné linky telefon, kabelová televize a připojení k internetu. Vlastní dveře obrazovka vnější kovové.

1444,44 m2 (15.540 sq ft) hodně zcela uzavřeny vysoké betonové bloku oplocení. Velký krásně upravená zahrada s kvetoucími rostlinami a vzrostlými ovocnými stromy. Domovník domu (6 x 6 m) s obývacím pokojem, koupelna a 2 malé ložnice. 3000-galon vodní kapacita zásobníku s malým vinárny nad ním. Velkokapacitní ohřívač vody. Kryté kachlová garáž s prostorem pro dva plné velikosti SUV. Obvodové osvětlení. Pet přátelský. Velký soukromý majetek nabízí mnoho možností.

Minut od živého centra města s obchody a veškerá občanská vybavenost. Blízkost do místní nemocnice, hlavní silnice do San Pedro Sula (40 minut autem), trajekty do Belize a ostrovech zátoky, a blízko rybářských vesnic Garifuna, nedotčené řek a mnoha dalších měst podél klidné severozápadního pobřeží Karibiku a zelenající cloud lesy národního parku Cusuco v blízkosti hranic Guatemaly.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB